De vackraste sockarna - i blått!

De vackraste sockarna jag vet har fått en tvilling i blåskala. Drops mönster Irish dream i Drops garn fabel. 
 
Jag vet inte riktigt vad det är just nu, men jag har fått dille på tjocksockar. Kanske för att jag stickat på två koftor den här vintern, och det är kul med någonting som faktiskt blir klart. Jag fryser även alltid, så tjocksockar behövs i mitt hem.
 
Igår satt jag som i trans hela dagen och stickade socka nummer två i det här paret. På min röd/bruna par tog det bruna garnet slut i slutet, och jag ville dels se om det mörkblå garnet skulle räcka den här gången och dels ville jag bara ha det klart. Garnet räckte som tur var, och det enda som är kvar nu är att fästa 8 trådar. 
 
Näst ut har jag 5 planerade sockar från Tant Ulltuss fantastiska bock med sockmönster! Ingen av dem har lika högt skaft som de här, så förhoppningsvis går de fortare. 
Allmänt | |
#1 - - Linnéa:

Vilken underbar färgkombination du har valt <3 Vilka sockar har du siktat in dig på från Tant Ulltuss?

Svar: Tack! De känns som blåbärsglass tycker jag <3 Oj ja bra fråga. Jag har beställt garn till Fläderblom, Flower Power, Äppel Päppel, fru Sergel och fiskmånglarens Anna. :) Fläderblom är redan på stickorna haha
Ethel

#2 - - Linnéa:

Åh jag stickar också ett par Fläderblom, även om de har pausats tillfälligt i förmån för ett annat projekt. Jag har också funderat på att sticka Flower Power och Fru Sergel ;)

Svar: Åh kul! :D Jag vet inte riktigt vad det är, men Fläderblom är typ min nya besatthet. Känner extrem besatthet till vissa stickmönster just nu. Vad använder du för garn, använder du Tant Koftas trekking?
Ethel

#3 - - Anna:

Superfina!! :D

Svar: Tack anna!
Ethel

#4 - - Linnéa:

Precis, jag köpte en materialsats till Fläderblom när Tant Kofta och Tant Ulltuss var här i somras på Syfestivalen. Vad stickar du själv i?

Svar: Åh lyckost! Jag ville ha tag i en materialpåse, men den fanns inte i lager när jag skulle beställa (väntade typ en vecka men kunde inte hålla mig längre), så jag stickar i Drops Fabel. Färgerna blir inte lika snygga, men det blir iaf ett par.
Ethel

#5 - - Fredrikapåvinden:

Såååå fina! Plus älskar att sticka sockor pga går så fort och används så mycket!

Svar: Tack! <3 Jaa eller hur! Mitt mål är en korg med sockar att ta ur, så hinner inga slitas ut. Plus, älska snygga hemmastickade tjocksockar <3
Ethel

#6 - - Monica :

Du är superduktig 😃Såå fina 👌

Svar: Tack Monica! <3
Ethel

Upp