Uppdatering

Jag är en person som styrs ganska mycket av vad jag vill göra. När det gäller mitt skapande kör jag ganska stenhårt på att skapa det jag vill. Vill jag sticka, ja då stickar jag. Vill jag sy så syr jag. Jag menar såklart inte att jag inte gör något annat, men den tiden jag har för mig själv ägnar jag åt det jag vill göra. 
 
Under mellandagarna kunde jag ta semester från jobbet, och jag trodde att jag skulle skapa skapa skapa allt jag tänkt på under hösten. Istället hamnade jag i soffan framför netflix. Jag var inte fysiskt sjuk, utan det var det enda jag orkade göra. Hjärnan la ner och sattes endast igång när jag hade bestämt träff med familj eller vänner. 
 
Sen dess har jag sytt två klänningar och stickat en del. Jag är mest inne på stickningen just nu faktiskt, framför sömnad. Jag har klippt ut min blus till sewalongen som Fredrika och Josefine håller i, men hittills inte sytt ihop den. Jag vill bli klar till samlingsinlägget, men det kan bli så att jag blir eftersläntaren som kommer en månad efter. Vi får helt enkelt se när lusten kommer över mig. 
Allmänt | |
#1 - - Linnéa:

Det är bra att du tar tid till sig själv och bara gör sånt du verkligen känner för att göra :)

Svar: <3
Ethel

#2 - - Monica Ö:

Får du ork och lust nån dag, så köper jag gärna ett par sockar av dig. Du är sååå duktig på att sticka ❤️

#3 - - Lina:

Vad kreativt!!:)

#4 - - Monica :

Gör det du själv orkar och har lust till, det är viktigast . Kram från svärmor 💝💝💝

Upp