Grön sagoklänning

Ännu en klänning från min kollektion! Här har jag dock använt ett mönster från Burda som grund, och bara gjort om framsidan. Jag ändrade halsen och lade till fickor fram. Jag var grymt inspirerad av en klänning jag sett på Pinterest, och kände bara att en sån MÅSTE jag ha! Det kändes även som en bra klänning till det här fantastiska tyget som jag köpte i Tokyo förra påsken. Jag känner redan att jag behöver fler! Haha. Jag skulle dock vilja göra lite fler modifikationer till mönstret, ärmarna är inte jätterörliga. 
 
 
 
Detaljer, Färdigt, SS16 - Sommardröm | |
#1 - - Fredrikapåvinden:

Åh vad klänningen är fin Ethel! Så enkel och ändå så mycket fina detaljer. Tyger är verkligen magiskt vackert och så att allt är fotat mot den gula väggen! <3 Ah va fint!

Svar: Åh tusen tack Fredrika! Jag blir så himla glad :D Vi tänkte först fota mot en rosa vägg, men den var nästan beige.. så glad att vi hittade det här gula elskåpet! Mer färg till folket :D Kram
Ethel

#2 - - Alicia:

Jag har tydligen missat att kommentera denna fantastiska klänning, fast jag glott på den (och de underbara komplementfärgerna i bilderna) tusen ggr??? Älskar tyget! SÅ mycket! Det är verkligen perfekt. Snyggt och diskret på håll, lekfullt och spännande när en tittar närmare. Så fint!!!

Svar: Tusen tack Alicia! Fy så glad du alltid gör mig av dina kommentarer, blir nästan fnittrig <3
Ethel

#3 - - Johan:

Snygg klänning.

Svar: Tack!
Ethel

Upp