Ljusblå manchesterjacka

Jag har flera vårar känt att jag behöver färgglada vår- och sommarjackor. Jag har en svart kortare läderjacka som jag tycker om, men som blir fruktansvärt varm i solen. I bakhuvudet mindes jag en kortare ljusblå jacka som Sandra Beijer köpte från Acne och jag insåg att det var vad jag behövde - en midjehög ljusblå jacka. I manchester! Jag köpte smalspårig manchester och ett ljusblått satintyg från Stoff och stil, och ritade ut ett mönster utefter min läderjacka. Efter några touilles och olika ändringar (läderjackan har fler delar än denna) så bestämde jag mig för att börja med det riktiga tyget. 
 
Det här är mitt första ytterplagg, och dessutom mitt första fodrade plagg. Mina första passpoalfickor också, som även de är fodrade i satintyget. Under skapandets gång kände jag bara att ÅH så bra det här blir! Och det blev verkligen så himla bra resultat! Jag har verkligen längtat efter att få bära den här jackan, och nu är det äntligen dags. 
 
Den har sina skavanker, men alltså jag älskar den verkligen. Jag älskar att den är kortare, men samtidigt bekväm. Tight men rymlig. Och alldeles ljusblå! Dessutom känns den så himla välgjord i och med att den är fodrad. Jag är så kär i den här jackan <3
 
 
 
Färdigt | | 5 kommentarer |
Upp