Retro klänning med vattenfallsurringning

 
I helgen trotsade jag och Eric -16 för att äntligen fota lite bilder! Detta är en klänning jag sydde på det senaste sylanet som jag var på för någon månad sen. Tyget köpte jag på plats, ett tyg med lite stretch och ett fantastiskt mönster! 
 
Jag hade inte haft så mycket tid på mig att förbereda mig för lanet, och efter några timmar på plats kände jag inte att jag ville sy något mer av det jag haft med mig. Det var mest bastrikåplagg och åh, så bra att ha men så tråkigt att sy! I alla fall när man knappt haft tid att sy.
 
Jag har ju dock den bästa sambon som föreslog att han skulle komma körandes med mönster hemifrån, och det var precis vad han gjorde. Utan honom hade den här klänningen aldrig blivit till. 
 
Framsidan och ärmarna är ett mönster från en trikåklänning med vattenfallsurringning och baksidan är en vävd skjortklänning. Båda mönstren är avritade från plagg jag hade hemma. 
 
Den här klänningen har blivit använd väldigt mycket sen jag sydde den, jag tokälskar den!
 
PS, mitt fina halsband med 2 bitar strandglas har Alicia gjort! Jag blev kär i designen när hon la upp dem på sin blogg för flera månader sen, och haffade ett eget direkt de dök upp i Refos onlineshop
 
Allmänt | |
#1 - - Alicia:

Åååh vad fint att se dig i halsbandet!!!! Och så vacker klänning. Både fint tyg och fall, förstår att den blev en favorit genast!

Svar: <3 <3 <3
Ethel

#2 - - Linnéa:

Vilken vacker klänning!

Svar: Tack Linnéa!
Ethel

Upp