Blommig knytklänning

En till klänning från min kollektion är sydd, och proffsigt fotograferad av min fina pojkvän. Det är samma mönster som min nyårsklänning, som jag ännu inte visat hur jag skapat.. Mönstret har jag ju gjort själv utifrån ett tshirtmönster. Skillnaden mellan den här klänningen och nyårsklänningen är att jag delat på ryggen, samt lagt till fickor. Man måste ju ha fickor! 
 
För snyggaste finish valde jag att sy osynliga fållar för hand, eftersom tyget är svart/vitt gick det inte att få snyggt med en synlig söm. Det tog sin lilla tid, men jag är så nöjd med resultatet! Det kommer bli fler osynliga fållar för mig. 
 
 
 
Färdigt, SS16 - Sommardröm | |
#1 - - Grahnslöjd:

Jättesnygg klänning! Fin modell och jättesnyggt med öppningen i ryggen!! Jättehärligt tyg också, verkligen ett riktigt klänningstyg:)

Svar: Tack!! Jag blir verkligen så himla glad av dina kommentarer <3
Ethel

#2 - - Fredrikapåvinden:

Åh alltså Ethel! Vilken himla utveckling du gör hela tiden! Den här klänningen är helt magisk och jag älskar bilderna. Så fin design och tyget gör sig verkligen bra till modellen. Så snyggt! <3

Svar: Tack! Så himla kul att min utveckling syns, för jag känner samma :D Det är som att komma över en tröskel, nu kan jag så pass mycket att mina visioner kan bli (relativt bra) verklighet! Jag blir verkligen så glad av dina ord, du är en person jag ser upp till <3 KRAM
Ethel

#3 - - Ida:

Åh vilken fin klänning! Älskar detaljen på ryggen och de osynliga fållarna, du är grym :)

Svar: Tack!! Jag blir så himla glad av din kommentar! <3
Ethel

#4 - - Alicia:

Alltså Ethel, jag grinar typ. Du är som mitt sömnadsalterego, en lite skickligare version av mig som gör verklighet av drömmarna (till skillnad från mig som springer i cirklar med armarna i vädret och ylar om allt jag vill göra utan att faktiskt sätta mig ner och sy). Du väljer alltid PERFEKTA tyger, alltså jag är så avundsjuk så jag kokar!!! och du syr precis de modeller och snitt som jag gillar och själv passar i. Skulle köpa hela din kollektion bums alltså!

PS översta bilden är en DRÖM!!!! Jag undrar om jag får pinna den + en bild på dina byxor till Pinterest? Eller om du har en egen sida jag kan repinna ifrån? Vill inspireras och påminnas om dessa plagg for ever and ever.

Svar: Men Alicia, JAG börjar typ grina av din kommentar!!! Får fjärilar i magen när jag läser dina fina ord <3 Du får absolut pinna mina bilder! Jag tänkte sätta mig ner under lunchen idag (alltså om typ en timme hehe) och göra en board på min pinterest med mina alster, jag kan lägga upp länken här så kan du pinna därifrån sen! Jag tänkte även maila dig om byxmönstret i veckan, jag hann inte sy dom när det var tänkt, men tänkte göra ett ryck i veckan! Iaf, jag mailar dig snart :) KRAM
Ethel

#5 - - Linnéa:

Vilken vacker klänning!! Jag älskar verkligen modellen och mönstret!

Svar: Tack så mycket!! <3
Ethel

#6 - - Linnéa:

Den här är sååå super snygg!! Vad är det för ett tyg? Trikå eller bomull?

Svar: Tack Linnéa! Det är ett viscosetyg från Stoff och stil :)
Ethel

Upp