Hemlighetsmakeri

Hej! Här ekar det tomt. På sistone har stickning fått ta mer plats i mitt liv, jag har nämligen två deadlines att hålla. Två lite svåra deadlines eftersom det handlar om födslar hehe. Så det jag stickar på vill jag inte visa upp än, om det råkar vara så att de som kikar in här är en av de blivande mödrarna! 
 
Jag har förresten hittat en himla fin ny bekantskap, och hon hade den fantastiska iden att ha stickkvällar! Förra veckan var första träffen och nu ska vi försöka ses en gång i veckan. Så rolig grej, jag har knappt träffat folk i min ålder förrut som också tyckte om att sticka. 
 
Jag har även testat runt med att sy kragar, för att få till den form jag vill ha. Jag skrev ju i inlägget tidigare (Skjortklänningen) att jag fått till en ny krage. Men den blev såklart inte bra. Den kändes alldeles för stor och stod ut från halsen när jag provade. Hela projektet har fått ligga lite i lä medan jag grämt mig över den där krångliga kragen. Men nu tror jag att jag fått till en demo som jag vill ha, och hoppas ha tid att sy den snart. Det skulle vara roligt att få ha på mig själva skjortklänningen äntligen, plus att jag har andra projekt jag vill påbörja. Jag har inte velat börja något innan klänningen är klar, eftersom det då är risk att den får ligga oavslutad ett bra tag. 
 
 
 
Tankar | |
Upp