Mina mål med kollektionen

Jag har några mål med mitt arbete med kollektionen, förutom att få en ny garderob till sommaren då. Jag vill: 
- Skapa mönster
- Arbeta efter en plan
- Sy olika sorters plagg
- Få ut min sömnad i sociala medier
 
Jag ska bli bättre på att skapa mönster och att faktiskt göra fysiska mönster. I vanliga fall syr jag bara, och det blir som det blir. Om jag då vill återskapa plaggen kan jag inte det. Därför vill jag verkligen få ner alla plagg i mönster, så att jag kan återskapa och tweaka. 
 
Jag har så mycket idéer hela tiden till vad jag vill sy, så många att jag inte gör något. Därför ville jag få upp en plan, fastän det kändes så himla tråkigt att planera min hobby. Men jag måste göra det, annars kommer jag inte vidare. Jag känner själv att jag är duktig på att jobba med mönster, och kan skapa en del fantastiska plagg. Det vill jag bli bättre på, och därför måste jag jobba mer strukturerat. Självklart enbart så länge det känns kul. Men just nu vill jag så extremt mycket!
 
Innan min kollektion har jag mest sytt klänningar. Men jag vill inte vara begränsad utan jag vill kunna sy byxor, tröjor, tshirts, ja allt! Därför försökte jag få med en variation av plagg, så att jag ska utmana mig själv. 
 
Jag ville även få ut min sömnad till fler än min närmsta krets, och startade därför ett separat instagramkonto för min sömnad (designbyethel). Jag valde instagram framför bloggen för att det går fortare att publicera där, och jag skulle ta bloggen när jag fann tid. Och i skrivande stund tycker jag att det går bra för mig! Jag har många följare och har hittat många trevliga personer via instagram. Nu hoppas jag få igång en rutin när det gäller bloggandet också, vilket jag känner att jag börjar få. 
 
 
 
SS16 - Sommardröm, Tankar | |
#1 - - Helga:

Och så blir det så mycket snygga kläder!

Svar: Ja verkligen :D
Ethel

Upp