Ljusblå manchesterjacka

Jag har flera vårar känt att jag behöver färgglada vår- och sommarjackor. Jag har en svart kortare läderjacka som jag tycker om, men som blir fruktansvärt varm i solen. I bakhuvudet mindes jag en kortare ljusblå jacka som Sandra Beijer köpte från Acne och jag insåg att det var vad jag behövde - en midjehög ljusblå jacka. I manchester! Jag köpte smalspårig manchester och ett ljusblått satintyg från Stoff och stil, och ritade ut ett mönster utefter min läderjacka. Efter några touilles och olika ändringar (läderjackan har fler delar än denna) så bestämde jag mig för att börja med det riktiga tyget. 
 
Det här är mitt första ytterplagg, och dessutom mitt första fodrade plagg. Mina första passpoalfickor också, som även de är fodrade i satintyget. Under skapandets gång kände jag bara att ÅH så bra det här blir! Och det blev verkligen så himla bra resultat! Jag har verkligen längtat efter att få bära den här jackan, och nu är det äntligen dags. 
 
Den har sina skavanker, men alltså jag älskar den verkligen. Jag älskar att den är kortare, men samtidigt bekväm. Tight men rymlig. Och alldeles ljusblå! Dessutom känns den så himla välgjord i och med att den är fodrad. Jag är så kär i den här jackan <3
 
 
 
Färdigt | |
#1 - - Sabina:

Fan vad fin! Alla detaljer är perfekt sydda, älska fickorna och tygvalet, awesome!

Svar: Åh tack så himla mycket! <3 <3
Ethel

#2 - - Helga:

Ja den blev jättebra! Och vad fin utsikt. Känns så avlägset för en som bor i Skåne numera.

Svar: Tack! <3 Jo det är fantastisk utsikt :)
Ethel

#3 - - Grahnslöjd:

Wow, superduperfin!! Den ser väldigt välgjord ut!! Och vad duktig du är som gör egna mönster!

Svar: Tack så mycket!! <3 Det är enklare än man tror att göra egna mönster, speciellt den här då jag ritade av från ett köpt plagg och testat mig fram :)
Ethel

#4 - - Alicia:

Ethel du är verkligen on fire! Älskar att få ta del av ditt flow just nu, och det fick det att spritta i hela min mage att läsa hur nöjd och kär du är i jackan! Jävlar vad välförtjänt!
Detta är så fint och proffsigt så det knappt är trovärdigt. Hur KAN du vara så skicklig? Underbara bilder med utsikten också. Jisses vilken levnadslust!

Svar: Jag vet inte ens vad jag ska svara på den här kommentaren, jag blir så glad! Jag kan sitta och sy, och börja tänka på den här kommentaren och bara le för mig själv :D Jag har knappt ord för att beskriva hur glad jag blir!
Ethel

#5 - - Joré Dirgélaité:

men å så snygg!!! älskar halsen å färgen *-*

Svar: Åh tack så mycket! <3
Ethel

Upp