Design by Ethel

Hej! Jag tänkte kika in lite snabbt och tipsa om mitt nya instagramkonto designbyethel. Tanken var helt enkelt att ägna ett helt instagramkonto åt min sömnad, så att de som hänger på instagram kan följa mig där och att jag har ett ställe där jag snabbt kan uppdatera med bilder som kanske inte skulle platsa på bloggen. Just nu blir det mycket med kollektionsarbetet som åker upp.
 
Här på bloggen skriver jag ju lite mer kring sömnaden, hur jag tänker och planerar och försöker ju även ge lite tips. Så därför gör jag som många andra - låter bloggen vara lite fylligare men uppdateras mer sällan medan instagram uppdateras oftare och innehåller mindre text. 
 
Jag har även i och med projektet med en kollektion tänkt satsa lite mer på bra innehåll, och har redan lite fina bilder att visa faktiskt. Det kommer komma ett inlägg med vanliga outfitbilder på en tunika jag sytt, men sedan har jag tänkt ha mer inspirerande bilder, detaljbilder osv. Min fina pojkvän hjälper mig med bilder, han hjälpte mig i helgen med att fota en kaftan som jag sytt (och älskar). Så det ska bli kul att se om jag lyckas hålla liv i den tanken haha.
 
Kika gärna in och följ på instagram!
 
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp