Randig skjorta

Ytterligare ett plagg från min kollektion! Jag älskar skjortor, gärna lite längre så självklart är det en del av min kollektion. Tyget var ett impulsköp, och jag är så glad att jag köpte det! Det är randigt, men inte perfekta ränder utan ränderna ser nästan ritade ut. Det är ett mjukt viscosetyg, som nästan allt tyg som jag köper. 
 
Jag valde att inte ha en krage överhuvudtaget eftersom det kändes som att det skulle bli för mycket ränder, och jag ville inte ha in något enfärgat tyg. Jag tycker faktiskt att det funkar! Jag var väldigt skeptisk först, men det känns som ett bra beslut. 
 
Ärmarna är lite längre än normalt på en skjorta, och ser därför pösiga ut. Jag gör dem så för att de inte ska strama och vara för korta när jag sträcker på armarna. Jag ogillar plagg som ser snygga ut men som är ofunktionella. Pösiga ärmar är inte mitt första val, men bekväma ärmar är alltid en prioritet. 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Helga:

Tycker det var riktigt snyggt att det inte var någon krage. Nu blir det liksom inte bara en randig skjorta utan nåt lite annat :)

Svar: Åh tack! Vad kul att höra att någon mer än jag tyckte att det funkar utan krage, det var lite läskigt att sy utan faktiskt! Just för att jag var så osäker om det skulle bli bra eller inte :)
Ethel

#2 - - Grahnslöjd:

Jättesnygg!! Tycker att de pösiga ärmarna var jättefina!! Och vilket fint tygval, gillar att ränderna inte är helt jämna!!

Svar: Åh tack så mycket!! Och vad skönt att höra att någon mer gillar ärmarna :D <3
Ethel

#3 - - Ida:

Så himla fin!

Svar: Tack!
Ethel

Upp