Bomberjacka

 
Jag såg det här tyget på Ikeas hemsida och tyckte att det var så himla coolt! Det finns dock inget Ikea i min stad, och jag hade inga andra anledningar att åka dit så jag försökte glömma tyget. Men en dag skrev min syster på Facebook att hon var på Ikea, var det någon som ville ha något? Så jag fick hem 2 meter bomullstyg! Jag hade hela tiden velat ha en bomberjacka i mönstret, så det fick det bli. 
 
Jag ritade ett mönster från en bomberjacka jag redan ägde, och köpte rosa satin till foder. Jag har lite dille på att fodra plagg nu.. Dock vet jag inte exakt hur man gör så jag testar lite nya sätt hela tiden. Den här gången ville jag göra det så ordentligt jag kunde, men oj så svårt det är att tänka när man ska fodra rätt. Jag sydde för hand längst med dragkedjan tillslut, det blev enklast så. 
 
Överlag är jag riktigt nöjd med den här, det är som en mjukisjacka! Längt ifrån perfekt, men duger bra för mig. Jag planerar en bomberjacka för hösten, så det här kan ses som ett test. 
 
 
 
 
Färdigt | |
#1 - - Helga:

Vad snygg mönsterpassningen blev där fram! Gillar att du väljer lite mer ovanliga mönster (tygerna alltså), det blir häftigt :)

Svar: Åh tack så mycket!! Din kommentar värmer verkligen!
Ethel

Upp