Sommarens alster

Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev något, helt enkelt för att jag haft semester. Eller fortfarande har, jag har helgen kvar innan jag börjar jobba igen på måndag. Under semestern har jag varit i Italien och sedan varit husvakt. Jag har därför passat på att inte sy över huvudtaget, utan slappna av och ta det lugnt. Några plagg har jag dock att visa upp, som jag gjorde klart inför semestern. Jag samlar alla i det här inlägget, det blir enklast då jag bara har mobilfoton på plaggen. Alla plagg har jag gjort mönstret till själv.

Prickig maxiklänning

Blommig jumpsuit med spetsdetaljer
 
Röd magtröja med knappar i ryggen
 
Färdigt, SS16 - Sommardröm | | 4 kommentarer |

Bomberjacka

 
Jag såg det här tyget på Ikeas hemsida och tyckte att det var så himla coolt! Det finns dock inget Ikea i min stad, och jag hade inga andra anledningar att åka dit så jag försökte glömma tyget. Men en dag skrev min syster på Facebook att hon var på Ikea, var det någon som ville ha något? Så jag fick hem 2 meter bomullstyg! Jag hade hela tiden velat ha en bomberjacka i mönstret, så det fick det bli. 
 
Jag ritade ett mönster från en bomberjacka jag redan ägde, och köpte rosa satin till foder. Jag har lite dille på att fodra plagg nu.. Dock vet jag inte exakt hur man gör så jag testar lite nya sätt hela tiden. Den här gången ville jag göra det så ordentligt jag kunde, men oj så svårt det är att tänka när man ska fodra rätt. Jag sydde för hand längst med dragkedjan tillslut, det blev enklast så. 
 
Överlag är jag riktigt nöjd med den här, det är som en mjukisjacka! Längt ifrån perfekt, men duger bra för mig. Jag planerar en bomberjacka för hösten, så det här kan ses som ett test. 
 
 
 
 
Färdigt | | En kommentar |
Upp