Kaos/förvirring

Hej!
Jag har faktiskt sytt sen sist. En present till en vän. Men den tog ett tag att färdigställa, små saker som inte blev gjort den där dagen då jag satt ner och fokuserade i några timmar. Jag har som ingen ork.
 
Mycket tror jag beror på hur det ser ut hemma hos oss. Min pojkvän har ärvt en del möbler från sin farmor, och vi har inte plats för allting i lägenheten. Så vi ska få förvara allting hos mina föräldrar. Då tänkte vi att vi gör om lite i lägenheten, och även förvarar möbler som vi egentligen inte har plats för hos mina föräldrar. Själva flyttandet av alla möbler skjuts dock på hela tiden, men för att vara effektiva när dagen kommer har vi ställt de möbler som ska bort i vardagsrummet. Så där har vi liksom en hög med bord och stolar som tar upp plats. På andra ställen är det tomrum dit "nya" möbler ska komma (som fortfarande står hos hans farmor). Och på golven lite överallt står saker som ska IN i de "nya" möblerna. Kaos. Jag funkar inte så bra i kaos, min hjärna imiterar omgivningen. Så jag har inte ork att vara kreativ, jag kan inte se slutresultatet framför mig och då blir det inte bra. 
 
Tanken var att få allting gjort förra helgen, men det blev inte. Nya planen var att få allting gjort igår. Men vädret ville inte. Så nu ska vi försöka ikväll igen. Hoppas innerligt att det blir gjort, men vill samtidigt inte att vi ska fastna någonstans med släpen (mycket snö) eller skada oss när vi lyfter möblerna, eller skada MÖBLERNA i flytten. Möbelfreak här. Jag vill bara ha det gjort och att förvirringen i mitt huvud ska släppa. Jag vill skapa, men inte utan en plan. Inte när det känns som att allting bara blir dåligt. 
 
Jag har funderar på att bara lägga ner allt kring mitt visande av vad jag syr: här och i sociala medier. Men det ramlar in små fina kommentarer här, och de gör så mycket. Så jag fortsätter nog ett tag till i alla fall. 
 
 
 
Tankar | |
#1 - - Ida:

Jag förstår förvirringen, lider av den själv för tillfället nu när vi renoverar. Vi har tv-bänken och tv'n i köket, soffan i sovrummet, barskåpet och byrån i kontoret. Håll ut! Tillslut löser det sig, man får rätsida på allting igen.

Jag tycker att det är superroligt att se det du syr här, tittar in varje dag för att se om du uppdaterat!

Svar: Tack Ida! <3 Skönt att höra att nån har samma problem :) det börjar bli ordning här, men fortfarande en del kvar. Kram!
Ethel

Upp