Pinterest - SS16 SummerDream

 
Jag sitter vid Pinterest minst en gång varje dag, så det kändes givet att göra en board för min kollektion. Kollektionens arbetsnamn är Sommardröm, och jag hade en hel del lösa idéer på vilka plagg jag vill bära i sommar. Jag håller fortfarande på och strukturerar upp exakt vad som ska vara med, men i min board SS16 - SummerDream samlar jag de inspirationsbilder jag hittar. Det kan vara en hel look jag gillar, en detalj eller ett visst plagg som fångat min uppmärksamhet. Bilderna ovan finns alla länkade i min board SS16 - SummerDream, gå gärna in och kika!
 
 
Allmänt, SS16 - Sommardröm | | En kommentar |

Planer

Jag har tänkt att åh, vilken dröm att få göra en kollektion. Men alltså, egentligen, vad hindrar mig? Jag har mycket planer på kläder jag ska sy, och jag tror att jag har en ganska tydlig stil, i alla fall i mitt huvud. Så varför kan jag inte göra en kollektion nu? Jag ska börja planera för den, eller ja jag har en hel del i mitt huvud så jag ska väl främst få ner det på papper. Jag vet att jag ska göra klänningar, jackor, byxor och några toppar. En sommarkollektion, MIN sommarkollektion. Jag kommer dokumentera allt här, så stay tuned! Usch så skönt det känns att ha en plan!
 
 
 
SS16 - Sommardröm, Tankar | | En kommentar |

Sjukstuga

 
Hej! I och med kaos hemma har jag haft några lugna dagar. Då passade min kropp på att bli superförkyld, så idag sitter jag hemma i soffan, snyter mig och dricker olika drycker (smoothie, vatten, te med mängder av honung). Jag har hunnit se ett avsnitt Project Runway Allstar och blev så taggad så jag tog fram mitt skissblock och skissade lite. Jag tänkte därför göra ett litet inlägg med en plan på en klänning. Jag har köpt ett helt fantastiskt tyg, med stora blommor på en svart bakgrund som jag vill göra rättvisa. 
 
 
Jag vill ha något dramatiskt, flytande och svalt för sommaren. Knytklänningar älskar jag, eftersom de är så flexibla. Men det är ju lite tråkigt att göra samma mönster hela tiden, och jag ville ha en lite lyxigare känsla än på min nyårsklänning, som ju var en knytklänning. Jag älskar Rodebjers kaftaner, men har inte unnat mig en. 
 
 
Bildkälla King Lily. Inspirerad av ryggen skissade jag på något liknande. 
 
 
Jag tänkte även försöka tighta till livet på klänningen lite, med några insnitt, vilket inte är skissat. Det ska bli kul att se om jag kan få min ide bli en realitet! Nu när jag skriver kommer jag också på att jag inte lagt ut mitt mönster för nyårsklänningen heller, så det ska jag se till att fixa! Så enkel, jag lovar!
 
 
Inspiration | | Kommentera |
Upp