Uppdatering

Lugnet börjar komma igen. Jag har varit hyperproduktiv i helgen, och passade på att virka som en galning. Jag köpte även knappar till en kofta jag stickat, men köpte såklart en knapp för lite!!! Så det är fortfarande ett oavslutat projekt.. 
 
Mitt största stressmoment förra veckan: fotobok över året som gått, som skulle vara klar innan den 12 december för till och med den 12 hade fotoklok.se 20% rabatt. Jag gör alltid en bok till mamma och pappa, med mina bilder, bilder från alla syskon plus mamma och pappas egna bilder. Det blir en hel del.. I två veckors tid har jag suttit varje lunch och redigerat och sorterat bilder. Förra veckan gjorde jag en slutspurt och satt onsdag-, torsdag- och fredagkväll och bara matade på med redigering och layout. Fredag 20.57 la jag min beställning och tog helg. 
 
Jag gick direkt över till soffan och min virkning, och såg nostalgifilmer på Netflix samtidigt som jag virkade. Hela lördagen satt jag också och virkade, och jag fick till några timmar på söndag också. Allt som allt 12 timmars virkande. Hur kan jag veta så exakt? Jo, rutorna jag virkar tar en timme styck, och jag hann 12 stycken. Vilket var extremt skönt, för jag hade 16 kvar att göra innan jag ens kan börja sy ihop filten
 
Det här blev en liten avskrivning, det känns så sjukt tråkigt att inte ha något intressantare att lägga upp här. Inte ens en enda bild har jag. Just nu är det lite för mycket helt enkelt. Men jag har så många sömnadsplaner inför mellandagarna och januari, så det kommer nog snart något intressantare. 
 
Tack för att ni ändå tittar in!
 
 
 
Tankar | |
#1 - - Monica:

Såååå duktig du är 😘😘😘

Upp